2011. március 4., péntek

Hírek, eredmények

A héten szerdán ült össze a csapatunk és egyeztünk meg abban, hogy jövő héten szerdán kezdjük a forgatást, az első helyszínünk a Nyugati pályaudvar lesz. A megbeszélésünkön sikerült összeállítanunk a filmünk retro részének a zenéjét - a számokat egy másik posztban fel is töltöm majd -, illetve nagy vonalakban a "fiatal" rész hanganyaga is összeállt már csak egy számot kutatunk.

Niki vállalta, hogy felkeresi azokat a személyeket, akiket András ajánlott nekünk. Annapannán keresztül elkezdődik a zenei anyag összevágása is. SzAnna elkészíti a rendezői leírást, amely majd a dokumentáció részét képezi. GAnna pedig térképeket keres, amelyeket fel szeretnénk használni a filmünkben. Lilla pedig a dokumentáció további részét készíti el.

A retro rész képanyaga Annapannának köszönhetően már rendelkezésünkre áll és feltöltve a facebookon várja lájkjainkat, amelyek összesítése alapján válik majd el melyik kerül be a filmünkbe és melyik nem. A kiválogatott képeket pedig a hétvégén, de legkésőbb jövő héten szintén közzétesszük egy bejegyzésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése